byg taarnbyVi udfører stort set alt i bygnings- og konstruktionsstål op til EXC 2(execution class 2).
Med de mange forskellige svejsecertifikater og WPS(welding procedure specification) vi besidder i MAG og elektrodesvejsning, kan vi håndtere de fleste opgaver indenfor dette område.

Alt bygningsstål CE-mærkes og udføres iht. gældende norm DS/EN 1090-2 og og kvalitetssikres ifølge DS/EN ISO 3834.

Vores erfaring bygger på, at vi i mere end 25 år har fremstillet alt fra søjle/bjælke konstruktioner, altaner, spær, trapper osv. til store og små byggerier over hele landet.

Vi er med hele vejen – fra udbud, til dimensionering, projektering, samt fremstilling og montage. Vi tilbyder alle deklarationsmetoder jf. DS/EN 1090-1(metode 1, 2, 3a og 3b).

Fra idé til færdigt projekt.
På tegnestuen står vore to dygtige kontruktører parat til at løse både store og små opgaver. Vi konstruerer maskiner og andre specialopgaver i både sort- og rustfri stål samt aluminium.

3D konstruktion
I mere komplicerede byggesager anvendes ofte 3D i selve konstruktionsfasen.
3D Konstruktion bruges til udvikling af dine projekter.
3D tegninger er med til af give et godt billede af dine emner inden fremstilling, og til brug i dokumention senere.
Vi konstruerer i Autocad LT 2010 og SolidEdge ST.

 

STÅLBYG

Brugen af stål i byggeri, har i de seneste år været stødt stigende. Arkitekter, tømrere, murere m.fl. har set flere økonomiske og funktionelle fordele ved brugen af stål.

Det være sig som selvbærende bjælke/søjle konstruktioner, eller enkeltstående søjler – alt efter opgavens størrelse/funktion.

Let - Stål i byggeri:
Stål kan med fordel bruges hvor design og sikkerhed skal kombineres med en lav pris. Trapper, værn, pergolaer mm. er oplagte emner at opbygge i stål, evt. kombineret med trælister og trin.

Vi er med hele vejen:
I vores salgsafdeling står konstruktørerne altid klar med et godt tilbud og vejledninger - eller måske er det I søger et komplet løsningsforslag?

Efter accept af fremsendte tilbud, vil ordren overgå til vores produktionsafdeling, eller - ved mindre opgaver - direkte til den udførende smed.

Som de fleste arkitekter og ingeniører arbejder vi i AutoCad, hvori konstruktionsfasen ofte foregår fuldt elektronisk og derfor i korrekt målestoksforhold.

Vi udfører naturligvis stålmontagen på professionel vis, med de korrekte løfte- og hjælpeværktøjer, for omkostningsbesparelser.

Hvis stålmontagen udføres af kunden, leverer vi blot stålet på pladsen som samlesæt, hvor der evt. medfølger en samlevejledning.

 

vmarketing webdesign